Showing posts with label Info. Show all posts
Showing posts with label Info. Show all posts

How to solve Spreadtrum drivers error 52

SpreadTrum SP6820 Drivers error 52 Windows 7


"Windows cannot verify the digital signature for the drivers required for this device. A recent hardware or software change might have installed a file that is signed incorrectly or damaged, or that might be malicious software from an unknown source. (Code 52)"
Open CMD and run As Administrators and enter bcdedit /set loadoptions DDISABLE_INTEGRITY_CHECKS then restart your computer.

Before Windows boot logo appear Hit F8 to enter boot menu and  get into the Advanced Boot Options menu then Select "Disable Driver Signature Enforcement".

now your drivers problem solved


Iphone iOS 7.0.2 unlock dengan pelbagai Cap jari


Minggu lepas Hacker Jerman menunjukkan bagaimana cara unlock iPhone 5s dengan Touch ID Fingerprint. Update terbaru iOS 7.0.2 Kumpulan dari Iran telah menunjukkan cara untuk Unlock dengan pelbagai cap jari.

Facebook Block and Remove All MegaStoon.com Link

Why Facebook Block and Remove MegaStoon.com?
Because MegaStoon.com Is SCAM FAKE and SPAM but many people dont believe it.


Try to post your megastoon link fb will block your link
Facebook Block and Remove All MegaStoon.com Link
Do you know why megastoon is unsafe? 
try go to sms.megastoon.com click login with facebook the link redirect you to fbadd.megastoon.com/steps.php .
Facebook Block and Remove All MegaStoon.com Link

This is Phishing!!
Facebook Block and Remove All MegaStoon.com Link
MegaStoon want access all your facebook information!!
So do you want to continue share your MegaStoon Link to Other sosial network or somewhere else?

Old post - MegaStoon is Scam

MegaStoon.com Adalah FAKE SCAM!!

MegaStoon.com SCAM
Website ni baru-baru sahaja dan ramai share link megastoon.com di facebook kononnya setiap click anda akan dibayar 2$ (RM6.41), siapa tak nak 2 dollars kan? tapi buang masa saja sebab MegaStoon ni SCAM(Penipu).

Memang banyak sebab MegaStoon adalah SCAM. Sebab-sebab utama MegaStoon.com terlalu mudah untuk register tiada Email Confirmation Link , Captcha dan ruang untuk isi Alamat hanya 1 baris sahaja sepatutnya ruang untuk alamat Text Area.
MegaStoon.com Adalah FAKE SCAM!! - Mirodex


MegaStoon.com Adalah FAKE SCAM!! - Mirodex

Hari ni saya cuba siasat sub domain megastoon http://sms.megastoon.com/sms.php?share=66130 yang menawarkan perkhidmatan Free SMS Dan Calls tetapi hanya SMS sahaja boleh dan untuk perkhidmatan Calls kononnya "This feature is not available in your country".
Sebelum itu, perlu login dengan facebook dahulu untuk send SMS.
MegaStoon SMS form Sebelum Login
MegaStoon SMS form Selepas Login , SEND button akan muncul
Kenapa perlu login Facebook baru boleh SEND SMS? tujuan lamat web ini sms.megastoon.com adalah untuk mendapatkan Info Facebook anda. Lihat gambar dibawah, inilah tujuannya mendapatkan akses maklumat facebook anda.
Facebook User permission
1 lagi sebab "SEND THIS" button sebenarnya tiada fungsi, form SEND SMS sebenarnya hanyalah hiasan semata-mata. NAK BUKTI? tengok source code form tersebut tiada html tag <form ></form> dan juga tiada Javascript AJAX.
Kesimpulannya MegaStoon.com 100% FAKE SCAM. MegaStoon.com hanya untuk mengumpul maklumat orang dan juga mungkin untuk dijual.
kalau nak teruskan share link megastoon teruskan sahaja dan teruskan membuang masa. 

Update 13/9/2013
Cuba lihat logo 100% VERIFIED ini adalah cara meraka untuk membuatkan anda percaya bahawa megastoon ini Bukan website yang menipu. Tapi sebenarnya sumber seal stamp  mereka dari sini
MegaStoon Seal stamp Fake
MegaStoon Seal Stamp
MegaStoon Seal stamp Fake
http://www.dreamstime.com/illustration/round-stamp.html

Selain itu, cuba kamu tukar password dan alamat boleh? tiadakan? so megastoon memang gagal tetapi BERJUTA Orang MegaStoon da Tipu Orang. Selagi MegaStoon masi ramai tukang Spam di media sosial atau dimana-mana , selagi tu MegaStoon tetap beroperasi dan jika MegaStoon tutup Website mereka, anda lagi yang menerima Spam dari mereka melalui Email anda kerana memang ini la tujuan mereka.

Gambar Jerung Spesis baru di laut dalam.

Shark biologi Paul Clerkin menjalankan kajian di Lautan Hindi di selatan pada 2012 yang menghasilkan penemuan ikan jerung yang jarang dilihat , termasuk kemungkinan lapan spesies baru.

Video: batu besar hampir menghempap kereta.

Orang yang paling bertuah di Taiwan

 Batu besar hampir menghempap kereta
Batu besar jatuh dari tepi gunung selepas hujan lebat menyebabkan tanah runtuh, batu tersebut hampir menghempap kereta tersebut. Bagaimana pun kereta mangsa hanya rosak dihadapan dan tiada kecederaan.



3 Juta!! wang tunai dalam cermin iklan perhentian bas.

3 juta wang tunai? pasti anda nak pecahkan untuk mendapakkan wang yang ada dalam cermin kaca tersebut. Tapi cermin kaca tersebut tak boleh dipecahkan dengan semudahnya dan juga ia adalah cermin kalis peluru. Yang mengecewakan sebenarnya wang didalam hanyalah $500 wang selebihnya palsu.

Video Helikopter Memotong pokok melalui udara


10 Gambar lapangan terbang yang sangat berbahaya

Gambar lapangan terbang yang berbahaya. Menurut majoriti juruterbang, berlepas dan mendarat adalah aspek yang paling berbahaya dalam penerbangan. Tetapi ada lagi yang lebih berbahaya dan berisiko, seperti berlepas dan mendarat puncak gunung, muka tebing, pantai yang sesak, dan jalan-jalan utama.
Gibraltar Airport Gibraltar
Gibraltar Airport

Category

Other post

Recent Posts